Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на тампони стаб.щанга-къде в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз съм с Ладови тампони.Миналата година Haljasco ми смени носачите четирите и сложи ладови тампони и оттогава никакви скърцания тропания и т.н.
    Алфа ромео 159 jtdm 2.4/16v AT
    Алфа ромео 159 jtdm 1.9/ 8v
    Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Първоначално публикувано от west421 Покажи съобщение
      И аз съм с Ладови тампони.Миналата година Haljasco ми смени носачите четирите и сложи ладови тампони и оттогава никакви скърцания тропания и т.н.
      Знaчи тия "лaдови тaмпони" стaвaт зa Горни и долни носaчи и зa преднa стaбилизирaщa щaнгa? Че то голямa хaрaбия ще дойде от към пaрите, евтения...

Comment

Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
        Знaчи тия "лaдови тaмпони" стaвaт зa Горни и долни носaчи и зa преднa стaбилизирaщa щaнгa? Че то голямa хaрaбия ще дойде от към пaрите, евтения...
        Не носачите са му нови!

Само на ст. щтангата е с евтини тампони!

В комплекта който беше купил за цялата предница си имаше тампони за ст. щанга, но му сложих други!

Кво значение има дали е скъпо или евтино, въпроса е като смениш някаква част, да не ти се налага да е сменяш повече или поне близките няколко години!

"Дет се вика и на женати втория мъж да е ползва!"
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Колегa и кaзвaш доволен си от тези лaдови тaмпони? Колко време изкaрвaш с тях? И според теб струвa ли си, че дa знaм дaли дa слaгaм и aз лaдови или оригинaлни...
          Зависи кой ще ти ги сложи!

---------- Post added at 01:07 ---------- Previous post was at 01:01 ----------

От темата май се разбра , че не съм за евтинията, а за това да си реша проблема!
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

156

Колега,отиди от Техко на Гол.Конарско шосе си купи тампони,и после отиди в сервиза в Тракия до Кауфланд да ти ги сменят и забравяш.
            Алфа Ромео 159

Comment

Колко взимат майсторите в Пловдив че в Хасково никой не се навива да ми ги смени явно глад няма както говорят , та може да отскоча до Пловдив и за колко време става ?

Comment

Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщение
                Колко взимат майсторите в Пловдив че в Хасково никой не се навива да ми ги смени явно глад няма както говорят , та може да отскоча до Пловдив и за колко време става ?
                Имаш ЛС!
                sigpic
                GT- JTDm 150

Comment

Търси 'haljscho' във форума аз съм доволен и съм пример за ладови тампони
                  Alfa Romeo 156 TS 1.8
                  Alfa Romeo 145 1.7

Comment

Няколко снимчици на тампони от Лада, от "дизайнерските" (силиконовите)
                    Сменяни са преди 2г и са на повече от 20000км.
                    Стоят толкова стегнати както когато ги монтирахме!
                    Лошото е, че нещо изчезнаха от пазара тези силиконовите!
                    Но и каучуковите си държат!
                    Attached Files
                    sigpic
                    GT- JTDm 150

Comment

Аз като по-прост, си подложих парче ремък, 4 години, докато я продадох и все още тропане няма, няма и да има
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Вальо, тези дето си ги снимал по кой начин са сменяни - с махане на единия берт и набиване на щангата или са цепени, за да се сложат направо без махане на берта? Питам, щото ми е интересно дали би имало разлика в дълготрайността с цепене или без?
                        Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от GammaRay Покажи съобщение
                          Аз като по-прост, си подложих парче ремък, 4 години, докато я продадох и все още тропане няма, няма и да има
                          Чичо Бояне, сигурен ли си, че преди 4г. имаше 156-ца?

Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщение
                          Вальо, тези дето си ги снимал по кой начин са сменяни - с махане на единия берт и набиване на щангата или са цепени, за да се сложат направо без махане на берта? Питам, щото ми е интересно дали би имало разлика в дълготрайността с цепене или без?
                          Махан е единия берт и после е залепен отново (щот тук ме хокаха че съм ги премахвал та от тогава гледам да си запазвам оригиналния вид) ако се вгледаш си личи как е увито с изолирбанд като допълнителна застраховка че няма да падне!
                          Всички които съм правил са с нахлузване и по принцип си мисля, че това ги прави по-издържливи!
                          sigpic
                          GT- JTDm 150

Comment

Да, трябва да се очаква, че без цепене ще е по-добре. Някой, някъде беше писал, че е разпробил отвори на пристягащите скоби, за да легнат в тях сърчащите пъпки на тампоните, което би било само още в + към монтажа.
                            Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Аз писах ама ги цепих, вече година и половина може би нямам проблеми.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                                Чичо Бояне, сигурен ли си, че преди 4г. имаше 156-ца?

Октомври 2010г. Мога да ти покажа старите бележки за данъка . Подложил съм 4 мм ремък и едвам затворих кожуха. Ти как мислиш, дали ще тропа?!
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Working...
                                X